11.8.2011

* Kiitoskortti / Thank You Card

Julkaisen kuvan tästä lapseni rippijuhlakiitoskortista vasta nyt. Kiitoskortiksi tein lähes samanlaisen kuin kutsukortista. Jätin kuitenkin sisältä sinisen paperin pois, samoin kuin sinisen nauhan. Leikkasin nimettömällä  halpahallin kuvioleikkurilla valmiiseen korttipohjaan kuviot. Korttipohja on helmiäisen hohtoista paksua kartonkia. Kuoret olivat jälleen helmiäisen hohtoisia ruskeita kuoria. Sinooperista nämä. "Hopeiset" ristit kiinnitin tällä kertaa kaksipuoleisella kapealla askarteluteipillä. Pysyivät varmasti:). Ristit olivat niitä PikkuIidan Puodin tai Sinooperin ristejä, joita myydään pienissä pusseissa. Kortin sisälle laitoin teetetyt valokuvat rippilapsesta sekä sellaisen jossa hän on kunkin vieraan kanssa poseeraamassa. 

Tämä kiitokorttipostaus nyt, sillä näin koulujen alkaessa sitä katsoo väkisin menneeseen kesään ja myös menneisiin vuosiin. Saa olla kiitollinen niin paljosta. Lapsen koulun jatkuminen on mulle vähän samanlainen pysähdyspaikka kuin uuden vuoden alkaminen. Sitä katsoo saldoa ja punnitsee ratkaisuja, miettii mennyttä ja suuntautuu tulevaan.

Mennyt kesä oli meille touhinaa ja touhua täynnä. Matkustelimme kotimaassa enemmän kuin koskaan yhteensä olimme matkustaneet. Pieniä lyhyitä reissuja, mutta niin täynnä elämää. Näen ja arvostan Suomea aivan uudella tavalla. En kaipaa -ainakaan tällä hetkellä- ulkomaille, kun kotimaassa on vielä niin paljon nähtävää.

En tiedä, mitä syksy tuo tullessaan. Odotan sitä, samalla tavalla kuin vuoden vaihtuessa odottaa jotain uutta ja ihmeellistä tapahtuvaksi. Mutta nyt olen kiitollinen.

2 kommenttia:

Taika kirjoitti...

Voi kuule, elokuu on vielä kesäkuukausi. Toki on ihan liian aikaista puhua menneestä kesästä kun sitä on vielä vähän jäljellä! :)

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Taika, oikeessa olet, kyllähän tämä elokuu kesäksi virallisesti lasketaan. Siltä se itsestä vain ei tunnu kun koulu-harraste-rumba on alkanut ja illat on varsin pimeitä jo. Tuulet on kääntyneet jo syksyisiksi ja lehdet alkaneet putoilla puista...