24.1.2012

* Vuoden ensimmäinen


Hyvää tätä vuotta vaan kaikille:)! Onpa tammikuu jo ehtinyt loppusuoralle ennen ensimmäistä postaustani. Meillä on nääs vuosi alkanut oikein pohjamutien kautta sairastelulla: rankalla keuhkokuumeella. Sairastupaa pitäessä blogin päivitys oli kyllä listalla viimeisimpänä. Silloin tällöin olen silti seuraamissani blogeissa piipahtanut. 

Nyt on elämä voittanut, lapsi päässyt kouluun ja omakin antibiootikuuri (ilmeisesti oma tautini oli mykoplasmaa lievemmässä muodossa) on loppumassa. Aika pitkä toipilasaika on lapsukaisella, joka oli todella sairaana: 1kk liikutakieltoa. Väsymys voi kestää kuulemma useammankin kuukauden. Parempaa loppuvuotta toivoen ja tervehtymisestä kiitollisena.

Jotain pientä olen ehtinyt tehdä. Tulostelin netistä erilaisia mietelmiä, hajatelmia ja kauniita kuvia. 2 niistä sain jo liimailtua decoupage-lakalla 20x20 maalauspohjalle. Reunat maalasin vanhentuneella, osin jo kuivuneella ruskealla askartelumaalilla.


 Tätä jouluista versiota olin katsellut pitkään erilaisissa amerikkalaisissa blogeissa ja vihdoin löysin tulostettavan version. Liimauksessa tähän jäi kurttuja, mutta näyttääpä enemmän vanhalta ;D. Ensi jouluksi valmiina ensimmäinen koriste! Oma ennätykseni.
 Ripustusviritelmäni oli tämä eli ilmastointiteippiä ja kangassuikale ompeluista. Ei toimi. Taulu putosi, teippi ei kestäkään. Pitää kehitellä jotain muuta. Ideoita??
  Ensi jouluksi tämäkin:). Tarttee vaan sopivat kehykset tai sitten liimaan tämänkin decoupage-tekniikalla jonnekin.

 Lunta ikkunassa. Sitä laatua on nyt riittänyt alkutalvenkin edestä:). Puut ovat ihanan lumisia. 

Sitten kissakevennykseen:

 Olo on joskus tällainen.
 Yhdessä on lämpimämpää.
 (yllätin kisun saunasta vastan kimpusta:)

Mukavia talvipäiviä ja ihanaa tätä vuotta!

-Anu-

6 kommenttia:

Kanteletar kirjoitti...

aivan ihania nuo taulut :) pitääkin kopsata sinulta mallia, tuo teko on vain minulle hieman tuntemattomampi, en ole tuota decoupage-lakkaa käytellyt, mutta kiinnostaisi kokeilla :)
Ja onneksi olette jo parantuneet !!

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Kiitos Kanteletar:). Decoupage-lakka on parasta, mutta yhtä hyvin voi tehdä oman lakan Eri Keeperistä ja vedestä (maitomaiseksi). Sillä voi päälystää vaikka mitä, kehyksiä, koristeita, kirjankansia, kansioita, kukkaruukkuja.. Lakkaa/liima-vesiseosta päällystettävälle pinnalle ja/päällysteen taakse, tasoitus (ilmakuplat pois) ja 1-3 lakkakerrosta vielä päälle. Anna kuivua välissä.

Todella kiitollisia ollaan terveydestä:)!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Voi harmi noita sairasteluja! Onneksi olette parempaan päin! Söpöt kisukuvat! Kaunista olet tehnyt!!

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Kiitos paljon Riitta Sinikka:)!

Uu-mummu kirjoitti...

Hyvä, että olette jo paremmalla puolella sairauksien kanssa. Todella ikävää aloittaa vuosi noin. Ja se on pahinta, kun lapsi sairastaa, minkä muun vaan kestää. Toivotaan, että tokenette piakkoin ja pääsette lumeen temmeltämään :) Mukavia juttuja olet tehnyt ja nuo ensimmäiset ovat aivan ihania. Hyvää viikonloppua <3

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Kiitos Uu-mummu:)! Näin todellakin,että lapsen sairastaminen on kyllä ehdottomasti pahinta. Se tuntuu kääntävän omat sisukset nurin niskoin.