6.6.2012

* Penaali / Pencil Case

 Tämä penaali on uuden omistajansa, pienen tytön, itse suunnittelema. Piirretystä kuvasta, mallista, yritin tehdä värejä myöden halutunlaisen penaalin. Käytin uusia ja kierrätyskankaita. Napit ovat uusiokäytössä. Vetoketju on uusi. TOPModel-tekstin tein kangasmaalilla ja -tussilla. Hankala homma. Ylemmän kuvan taustakankaan (entisessä elämässä retro-tyynyliina) väri taitaa olla lähempänä luonnollista väriä. LOVE-sana on kirjottu koneella tiheällä siksakilla. Kirjoitin sanan ensin haihtuvalla ns.taika-tussilla ja sitä pitkin oli sitten helppo ommella. Taustatukena käytin irtirevittävää tukikangasta. Näin siksak ei kurtista kangasta ja jälki on paljon parempi.

 Kuviot kiinnitin 2-puolisella applikointiliimaharsolla taustakankaaseen (tarvitsee silittää) ja lisäksi ompelin tiheällä siksakilla reunat.
 Nallen suun ompelin niin ikään tiheällä siksakilla. Piirsin tässäkin suun ensin ns.taika-tussilla. Nenä on toiveen mukaisesti kirjottu (käsin) mustalla kirjontalangalla (6 säikeellä).
Napit kiinnitin ompelukoneella. Olevinaan helpompaa niin ja kestävämpi lopputulos. Toki langanpätkät tarvitsee vielä päätellä lopuksi.

 Kissakuvien sijaan taas luontoon liittyviä kuvapläjäyksiä loppuun:). Lapsen valmistujaisruusu.

Ja ravintolassa vesilasista heijastui tämmöinen <3 pöydän pintaan. Suloinen mun mielestä. 

Iloista loppuviikkoa! Täällä on yksi asia iso asia selvinnyt mukavalla tavalla:).

-Anu-

Ei kommentteja: