29.12.2012

* Tilda-saapas / Tilda Shoe

Mukavaa että lukijamäärä ei ole ainakaan vähentynyt (olen iloinen teistä jokaisesta), vaikka niin harvoin olen saanut tätä blogia nyt päivitettyä. Ei vain ehdi enää. Nyt on muutama lomapäivä, joten päivitin joulubloginkin ajan tasalle (ja lisää päivityksiä on sinne tulossa loppuvuoden ajan). 

Tilda-saapikkaita ompelin kuustamme koristamaan. Kangas on Tilda-mallistoa. Kaava on kirjasta "Tildan talossa -ompelua ja askartelua". Possukin on lähes tulkoon valmiina odotellut syksystä asti. Josko se ensi jouluksi valmistuisi :D. Tulin hankkineeksi uusimman Tilda-kirjan "Tildas Vintereventyr", mutta siitä en ole vielä kokeillut mitään ohjeita.    

Aika tosiaan on rientänyt luvattoman nopeasti. Kaikkea mitä haluaisi, ei ehdi. Blogi on yksi niistä, mutta en halua luopua tästä kokonaan. Harvakseltaan päivittelen. 

Toivotan kaikille kirjautuneille ja kirjautumattomille lukijoilleni oikein hyvää tulevaa vuotta 2013! 
Kiitos kommenteistanne ja vierailuistanne tänä armon vuonna 2012. Ne ovat ilahduttaneet kovin ja antaneet intoa jatkaa bloggailua. Näkemisiin ja kuulemisiin.

-Anu-


3 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Oikein mukavaa tulevaa vuotta myös sinulle!

Anu kirjoitti...

Kiitos, Kiki!

U-mummu kirjoitti...

Aika tosiaan on rajoitettua, pitäisi saaha tunteja enemmän vuorokauteen. Mutta hyvä, että ees joskus bloggailet. Tuo tildasaapas on riemastuttavan ihana.

Mukavaa tätä vuotta :)