23.11.2013

* Vintagea * Some Vintage Things *


Teen itse tyynyliinoja, mutta silloin tällöin tulee tartuttua myös jonkin verkkokaupan alepoistotarjouksiin tai muuten vain ihanuuksiin. Tämmöinen vintagemainen Rose-tyynyliina on ollut käytössä tämän vuotta. Oikeasti väri on hento roosa. Kokeilin eräänä iltana kameran säätöjä ja yhdellä saikin aika mielenkiintoisia tuloksia. Kuten tämä. 


Näitä vintagelautasia meillä on pari ja vastaavia useampiakin. Osa on isovanhempien peruja, osa hankittu kirpputorilta. Meillä nämä on ihan normikäytössä ja pesen niitä astianpesukoneessakin surutta. Hyvin ovat kestäneet. Ei nämä mitään GreenGatea ole, mutta minusta paljon kauniimpia. Näillä on tarina takanaan. 


Käytän lautasia myös kukkien aluslautasina. Sen kerran kun eläviä kukkasia meillä on. Nuo ihanat ruusut saatiin lahjaksi.


Hyvää viikonlopun jatkoa! 

-Anu-

11 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Meillä on muutama samanlainen lautanen! :) Mummiltani perittyjä, ja hyvin on kestäneet käytössä! Kauniit ja rakkaat lautaset :)

Kodinsielu kirjoitti...

Voi ihana tuota kangasta ja noita lautasia! Kyllä mielyttää minunkin silmää :)

Anu kirjoitti...

Todella kauniita lautasia ovat. Kestävät ihan toisella tavoin kuin uudemmat. :)

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Ihanaa vintagea...noi lautaset ovat superkauniit :)

Anu kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Tylsä Mörökölli:).

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ tosi kauniita kaikki! Ihana tunnelmakin alimmassa kuvassa!

Anu kirjoitti...

Kiitos paljon, Riitta Sinikka <3. Alin kuva on olohuoneestamme.

U-mummu kirjoitti...

Näyttääkin ihanan vanhalta tuo tyynyliina. Kannattaa tutkia kameran toimintoja, voi löytää ties mimmosia toimintoja. Ja kylläpä onkin upea ruusulautanen.Itekkin oon löytäny puolalaisia ruusulautasia kirppareilta. Uusia ei ees tee mieli ostaa.
Onnea ruusuista :) Kauniita ovat.

Anu kirjoitti...

Kiitos sanoistasi, U-mummu:).

Marika kirjoitti...

Vanhat tavarat on ihania ♥

Anu kirjoitti...

Niin ovat. Harmillista, että itse koin heräämisen siihen vasta niin myöhään, että olin ehtinyt hävittää jo vaikka mitä...