12.2.2015

Vanhoja kaivellen * Old Things


Olin kerännyt hyllyllisen vanhoja purkkeja. Lähinnä kirpputorilta tehtyjä löytöjä. Halusin kuitenkin luopua niistä muutosten tuulten edellä ja ystävä ottikin ne mielellään. Nappasin parista purkista lennossa kuvat. Tämä retro-O'boy on toinen niistä. Vankkaa pahvia tai vastaavaa ainetta. Punainen kansi on kovaa muovia. 


VEEKOO kahvipurkki löytyi aikoinaan metallikeräyksestä. Tämä lienee melkoisen vanha metallipurnukka.


Nämä pahvissa kiinni olevat nepparit olen perinyt isomummoltani. Olisi kiinnostavaa tietää, myytiinkö neppareita tuommoisella alustalla vai onko pahvi otettu esimerkiksi lasten kirjasta. 

Olin hillonnut näitä neppejä erikoistarkoituksiin. Sellainen tuli nyt. 2 nepparia päätyi penkkaripukuun. Vielä kun penkkaripukukokonaisuuteen liitettiin eräs toisen sukuhaaran isovaarini esine, tuntui ilmassa historian havinaa :). 

Anu

6 kommenttia:

U-mummu kirjoitti...

Vanhat purkit ovat niin nostalgisia. Tuo kahvipurkki tosi ihana.

Mulla taitaa olla kans vanhoja neppareita, niitä ei henno käyttää mihinkään.

Ihanaa alkukevään viikkoa :)

Anu kirjoitti...

U-mummu! Kiitos vierailustasi! Olen samaa mieltä kanssasi.

Kiitos samoin, ihanata alkukevättä Sinulle! Sieltä se tulee, 2 askelta eteen, 1 taakse. Eilen täällä oli kova pakkanen.

Metsäntyttö kirjoitti...

Tuo kaakaopurkki on nätimpi kuin minulla kaapissa oleva O`boy-purkki. Minun purkki on nykyaikaa, metallinen ja siinä on vain rumasti kaakaoroisketta kyljessä. Nuorempien mielestä se kyllä on ihan kiva... Tuo nepparipahvi on kyllä kaunis!

sarita kirjoitti...

Kaakaopurkin muistan lapsuudessa nähneeni ja kaakaota samanlaisesta tehneeni. Ihana nähdä että niitä on joku säilyttänyt! =)

Anu kirjoitti...

Sarita, meilläkin oli tuommosta kaakaota. Oiskohan sitä ollut mansikanmakuistakin? Löysin tuon minulla vähän aikaa olleen purkin kirppikseltä. Oli kyllä ilahduttava löytö :).

Anu kirjoitti...

Metsäntyttö, noissa vanhoissa purkeissa on tosiaan jotain enemmän kuin uusissa..