20.5.2017

70 v kortti naiselle * 70th Birthday Card for Woman


Moro! Tovi jos toinenkin on päässyt jälleen vierähtämään blogini päivittämisestä. Täällä jälleen. Ohjelmoin läjän korttipostauksia. Paljon muuta ei ole tullut tehtyä käsityörintamalla kuin kortteja. 

Tämän kortin saaja on nainen, jolla on pääosin valkoinen sisustus. 

Stanssattuja osia: siniset kukat, vihreä kiekura niiden alla ja 2 koristeellista "aluetta" kortin sisällä ja samanlaiset kannessa sekä viiri, joka on oikeasti tagi, josta leikkasin osan pois.

Puuta: Sydän ja numerot (jotka tarkoituksella vähän vinossa) 

GlossyAccentia: numeroiden ja perhosen päällä

PerlenPen -helmiainetta: kukkien keskustat, kannen reunoilla

Tarraa: Onnea-teksti, kohotarrapaloja ja 2-puoleista kapeaa teippiä isompien osien kiinnitykseen
Päivän parin päästä seuraava korttipostaus kiitoskorteista.

Anu

3 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Heissan, pitkästä aikaa! Vaatii aikamoista sorminäppäryyttäkin noiden tekeminen:) Kiinnostaisi tietää, teetkö kortteja lähinnä silloin, kun tiedät jo kenelle se menee, vai teetkö varastoon valmiiksi myös? Mukavaa sunnuntaita sinne!

Anu kirjoitti...

Moikka! Olet ollut mielessä, vaikkei mua ole blogistaniassa näkynytkään. Kiitos samoin, mukavata sunnuntaita!

Mun on vaikea tehdä korttia, ellen tiedä vastaanottajasta mitään. Mul on kalenterissa ylhäällä sukulaisten ja kavereiden synttäreitä ja niiden lähestyessä käyn hommiin. Varastoon olen tehnyt vain suunnitelmissa :D. Äkilliset kuolemat sai aikaan sen, etten tee tarvittavia kortteja edes kovin montaa päivää ennen lähettämistä.

Metsäntyttö kirjoitti...

Tuo onkin varmaan hyvä korttientekoperiaate. Ihan erikseen ovatkin sitten sellaiset yleispätevät kortit, joita voi laitta milloin ja minne vain.