8.9.2009

* Tervetuloa! / Welcome!

Mukavaa, että tulit käymään sivuillani:).

Päätin pitkällisen tuuminnan jälkeen sukeltaa kunnolla blogimaailman syövereihin. Laitan blogiini kuvia käsitöistäni ja eläimistämme kaikkien iloksi ja inspiraatioksi. Olen nimittäin itse ammentanut ideoita ja ajatuksia lukuisista läpikahlatuista käsityöblokeista. En ole voinut kuin ihmetellä sitä taidon ja mielikuvituksen määrää joka ihmisillä on. Ja sitä valmiiden töiden määrää joita useat saavat aikaiseksi!! Minulla monet työt jäävät vain kauniiksi aikeiksi. Suunnitelmia kyllä on ja vuosien varrella hankittuja kirjoja, joissa olisi sivutolkulla valmiita kaavoja:)...


Tilda-mallit ovat kuitenkin niin suloisia, että niitä on ollut "pakko" tehdä Teini-P:n protesteista huolimatta. Kuulemma ei kohta enää kehtaa kavereita tuoda kylään, kun on niiiiin paljon Tildaa ja maalaisromanttista meidän pienessä kodissamme. No, hänen oma huoneensa on Tildaton-vyöhyke:). 


Jos haluat jostain lisätietoa tai haluat kommentoida, ota rohkeasti yhteyttä kommenttilaatikon kautta. Teen erilaisia luomuksia myös tilauksesta.


Toivottavasti viihdyt Vintage-Sunflowerin seurassa ja tulet toistekin:). 


Thank You for visiting my blog!

I considered long time to made this step to blogworld. 
I'll put photos of my handicrafts and our animals to my blog to everyones joy and inspiration! I like to visit and read handicraft blogs to get lots of ideas and inspiration. And I wonder amount of skills and imagination people have! And what amount ready handicrafts some people have! I can't do so much. I have plans...but usually they stay just plans...
 
Tilda patterns are SO cute that I "must" do them despite my Teenage-B is hating Tilda. He says our little home is so full of Tilda and countrystyle that soon he is so ashamed he can't ask frinds to visit us ;D. Well, his own room is Tilda-free zone:).
 
If You want more information about something in this blog or want to give Your comment, please be free to write comments!

I hope You enjoy with Vintage-Sunflower and come again!

Ei kommentteja: