9.9.2009

* Tilda-hääpari / Tilda Wedding CoupleTämmöisen rusoposkisen pariskunnan valmistin ystävälleni häälahjaksi. Tildaahan nämäkin ovat pohjimmiltaan. Sulhon vaatetuksen muokkasin Tontun kaavasta. Napit ovat pieniä helmiä ja ruusuke rinnassa on muovinen nappi. Tukka on Tilda-nukenhiusta. (Jatkossa säästän reilusti ja käytän omia lankavarantoja..). 
Morsion mekkokangas on sekin "oman kaapin löytöpaloja", huntu vanha pätkä tylliä ja kaulakoruna sekä molempien sormuksina on helmiä. Kaulakorun nauha on Lidlin lankapaketin "kultalankaa". Nukketuet ovat PanduroHobbyn. Silmät ja kengät maalasin tavallisilla Sinooperin askartelumaaleilla. Poskien hehku tulee leimasintyynystä. 

I made this couple as a wedding gift to my friend. I used Tilda doll patterns. Fiance's clothes I revise from Christmas doll's clothing patterns. Buttons are small plastic pearls and the flower on fiance's chest is a plastic button. The hair is Tilda dollhair (from now on I'll use common threads and save money).
I found brides dress fabric from my closet, veil is an old piece of tulle and as necklace and rings are plastic pearls. The "goldthread" of necklace is bought from LIDL. Dollstands are from PanduroHobby. The eyes and shoes I paint with common craftpaint bought from Sinooperi. The glow on cheeks comes from stampcolour.  

Ei kommentteja: