21.2.2012

* Re-try ;DOon ettiny pitkän aikaa uutta valaisinta keittiön ruokatilaan. Nyt löytyi tarpeeksi halpa (10€) kierrätysvalaisin. Hassua että ihastuin juuri tähän, sillä sain tietää että toisilla isovanhemmillani oli ollut tallainen tai tämän tyylinen silloin kun olin pieni. Ei ollut mitään muistikuvaa kuin jossain alitajunnan syövereissä näköjään:D. 

Jälkikasvu kauhisteli jälleen ja kyseli mikä tuossa retrossa oikein viehättää. Vastasin että kaipa se on se re-try, uudelleen yritys päästä lapsuuden fiiliksiin ;D. 


 Laskiaispullat oli meillä tänä vuonna tätä kokoa... Tein taikinan ja lapsukainen pyöritteli haluamansa laisia pullia. Hyviä tuli ja 1 riitti kerrankin;).
Uros
Naaras
Näistä suloisuuksista (tiedän, kauneus on katsojan silmässä) jouduimme luopumaan allergian takia:(. Viiden vuoden yhteiselon päättyminen ei ole tapahtunut tuskattomasti vaikka hyvään kotiin pääsivätkin. Onneksi liskot eivät kiinny omistajiin joten niille muutto ei ole samanlainen suru kuin omistajille.

 Kissuset, kilpikonna ja akvaario jäivät vielä. Tämä isompikokoinen kisu tykkää nojailla jalkoihin tai tulla nykyään jopa syliin nukkumaan kun käyn sohvalle.

Tervetuloa uusi lukijani! Mahtavaa että joukko kasvaa:)!

-Anu-

2 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Hieno lamppulöytö! Ihanat liskot, tosi harmi juttu.

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Kiitos Riitta Sinikka:)