24.2.2012

* Vierasta kirjaa / The Guest book

Meillä on käytössä vieraskirja, olisiko 4.järjestyksessään. Omaksi iloksemme ja joidenkin vieraiden kauhuksi, hih. Siihen on muistettu pyytää kuittaus vierailusta säännöllisen epäsäännöllisesti. Erä uuden vuoden aikomukseni (en sano lupaus, kuulostaa liian vakavalta) olikin täyttättää tätä opusta jokaisella vähänkään pidempään viivähtävällä:).

 Mustat kannet olivat olleet hieman synkät, joten joku vuosi sitten intouduin kokeilemaan decoupagé-lakkaa ja servettejä... Juu'u, ei menny niinku Strömsössä ja koristeet sai lähteä. Tai siis yritin irrottaa ne. Jälki oli tämä :D. Ei kovin houkutteleva ilmestys vai mitä?!


Nyt ei tarvi enää nolostella vieraskirjaa ollenkaan. Tildan Christmas House -paperipakkauksesta pallollinen kuosi ylle (kulmat ruusupaperista, joka on pallollisen taustakuvio), päälle ripaus Tildan joulu- ja kirjainleikearkin herkkuja sekä pätkät Sinooperin muffini-skräppäysnauhaa. Se on siinä. Liimana EriKeeper.Kilpparimme hieman säikähti ja näyttää nyreältä kun kuvailin, sen tähden on puoliksi kuoressaan. Alakilpi kuuluu olla kelta-mustalaikullinen. Oikeassa reunassa näkyy lasissa kukkasia. Ne on "Liiterin" seinätarroja.


Eilen sain valmiiksi elämäni toisen villasukkaparin. Siitä lissää varmaankin seuraavassa postauksessa. Voikaahan hyvin.

-Anu-

2 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihana kirja ja kilppari! Mun tyttärellä kaksi suloista kilpparia, ne on nyt talviunilla.

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Kaunis kiitos, Riitta Sinikka:)! Myö ei olla laitettu talvehtimaan koskaan. Se oli alkuun niin huonokuntoinen että eläinlääkäri kielsi laittamasta horrostamaan. Sittemmin ei tullut kysyttyä voisiko laittaa.