3.11.2012

* Pallo hukassa / Lost the Ball

 Tässä on jotain vanhanaikaisen viehättävää mielestäni. Muistaakseni tämä oli lahjapaperiarkki eikä suinkaan juliste. Vuosikausia se joka tapauksessa on saanut roikkua ylhäisessä yksinäisyydessä kaapin kyljessä. 

 Kunnes aloin pyöritellä mielessäni tätä kirppislöytöä, vanhaa Dunlopin puista tennismailaa. Käyttökelpoinen ja pelattava maila, mutta niin kaunis että halusin saada sen esille. Sitten se kolahti. Vasara kaapin kylkeen ja 2 naulaa kiinni. Maila pysyy seinällä. Vain pallo on hukassa ;D. Sittemmin kollaasi täydentyi kotiseutumme laulun sanoilla ja nuoteilla. Siinä on symboliikkaa jota en lähde sen kummemmin avaamaan täällä. Jos keksit, onnitte itseäsi tulkinnastasi :). 

Loppuun pieni vinkki. Onnistuin katkaisemaan digipokkarini hihnan. Hassua kuinka kamera tuntuu lipsahtavan sormista lattialle justiinsa jos hihnaa ei ole. Vaikka sitä hihnaa tuli harvoin edes käytettyä! 

Aikani tuumiskeltuani päädyin kokeilemaan tämmöistä nauhaa, jota voisi ommella vaikkapa tyynyn koristukseksi. Toimii kuulkaas paremmin kuin alkuperäinen. Kunhan sai survottua nauhan pään hihnan paikan pienestä reiästä neulan, kynänkärjen ja virkkuukoukun avulla, sai nauhan laitettua solmuun (joo, olisi ollut liian tyylikästä ommella...). 

Joulublogissani omenainen päivitys, klik

Hyvää viikonloppua!

-Anu-

Ei kommentteja: