28.4.2013

* Hengaillaan :D * Just Hanging around :D *

Tällä kertaa esittelen erään tuunaukseni: Henkarit märille lapasille tai sukille, mielestäni myös vaikka lasten piirustuksille tai muistilapuille. Tein nämä kolme kamuni pyynnöstä malleiksi lapsityöhön. Idea ei siis ole minun.

Maalasin yhden tavallisen puisen henkarin askartelumaalilla vaaleanpunaiseksi ja porasin sitten henkariin 5 reikää. (kannattaa muuten tehdä toisin päin....:D ). Henkareiden taustana on keittiömme tapetti. 
 Piti vielä lisätä loppusilaukseksi pieni pala pitsinauhaa, mutta se unohtui. 
  Pujotin hyvin kapeaa satiininauhaa reiästä isolla neulalla. Napinrei'istä nauha täytyi pujottaa ilman neulaa. Eli pyykkipoika ja nappi ovat kiinni nauhalla. Lisäksi pyykkipojan takana on Erikeeperiä. 

 Toisenlainen henkarisysteemi. Maalaamaton puinen henksu. Tässä pyykkipojat ovat kohtisuorassa maata kohti. Toisin kuin vaaleanpunaisessa versiossa. Ilme on heti erilainen. Tässä kiinnitin pyykkipojat vain liimalla (Erikeeper) ja se osoittautui kestämättömäksi. 
 Pikaiset versiot pahviukkeleita kangasvaattein. 

Kolmas henkari. Tässä on pyykkipoikia molemmin puolin henkaria. Lisäksi toisella sivulla henkaria pyykkipojat ovat rautalangan lisäksi kiinnitetty liimalla, toisella sivulla pyykkipojat heiluvat vapaasti (mielestäni paras vaihtoehto). Lopuksi leikkasin softislevystä ympyrät ja liimasin ne pyykkipoikiin. Ympyröihin voi kirjoittaa vaikka perheenjäsenten nimet.  


Ollaan naatiskeltu keväästä, sukuloinnista, synttäreistä, kirkosta ja ystävistä. 

Kaunista viikon alkua!

-Anu-


2 kommenttia:

Irmeli kirjoitti...

Hei, u-mummu täältä uudesta blogista.

Sulla noita ideoita riittää. Tuohan on ihana tuunausjuttu heng(k)areille. Niistä saa todellakin vaikka mitä, mielikuvitus vaan peliin.

Edelleen nautiskelua keväästä/alkukesästä sinne. Toivottavasti sade on jättänyt teijät rauhaan...meitä ei :)

Anu kirjoitti...

Kiitos Irmeli vinkkauksesta. Liityin oitis lukijaksi!

Noo, tämä henksuidea ei ole minun, vaan kaverini. Toteutin vain sen.

Täällä on sadellut sopivasti, luonto on herännyt toden teolla kesään.