22.4.2013

* Ovistoppari * Door Stopper *

Halusin antaa käytännöllisen ja itsetehdyn lahjan. Sain idean ovistopparista ja tällainen siitä syntyi. Tarvitsin lapsen pieneksi jääneet risat farkut (lahkeen), lyijykynän, sakset ja Tiimarista purkillisen hienoa (koriste)soraa. Ompelukone ja pisteeksi ii:n päälle -tai rusetiksi kissan kaulaan, tuliaisina saatua nauhaa.   

Pohja on pyöreähkö kappale farkkua. Jätin kääntöaukon-täyttöaukon pohjan ja yläosan saumaan. Seuraavassa kissassa jättänen sivusaumaan. Täytin kissan pään hieman yli kaulaan asti tiukasti vanulla. Siitä alaspäin ensin on sitä koristesoraa ja lisäsin vielä tunkien vanua sekaan, jotta kissa on todella jämäkkä paketti ja jaksaa seisoa ryhdikkäänä tehtävässään ovistopparina. Kissan kasvoja en tehnyt. 

Tässä herkullinen lankapläjäys, jonka sain eräältä tuttavalta (kiitos kovasti!!). Ideoita pyörii mielessä ja tiedänkin jo osasta mitä tulen tekemään. Niistä sitten myöhemmin:). 

Kivaa viikkoa sinulle!

-Anu-

5 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Hauska idea.

TelluT kirjoitti...

Kiva on idea :)

Anu kirjoitti...

Kiitos JaanaElina ja TelluT!

Inka kirjoitti...

Tosi hauskan näköinen! Ja kiitos muistutuksesta, appivanhemmat pyysi jo kesällä ompelemaan heille stopparin ja olen tyystin unohtanut. Varmaan joululahjaksi nyt sitten :)

Anu kirjoitti...

Kiitos Inka:). Oivallinen joululahja.