3.2.2014

► Apuvälineitä autistille ► Tools for Autistic ►


Liitutaulutarraa, Clas Ohlsonin piparimuottipakkaus, sakset ja liitutaulutussi. Siinä neljä asiaa, jotka tekevät arjestamme paljon helpomman. 


Rojunraivaus on ollut meillä meneillään tavallaan jo kohta kymmenen vuotta. Itsekin paljon sairastaneena projekti on ollut hitaahkoa ja näin ollen se on venynyt ja venynyt. 
Tänä keväänä olen iskenyt keittiöön oikein toden teolla. Itse ostettuja uusina ja kirppikseltä, sekä saatuja ja perittyjä astioita yms. on ollut enemmän kuin kaapit jaksaa vetää. Ja nyt siihen tuli stoppi. Totaalikyllästyminen liialliseen tavaraan. Monta banaanilaatikollista on lähtenyt hyväntekeväisyyskeräykseen, monta muovikassillista kirpputorille ja vielä olisi varaa karsia. 
Ihmettelen vain miksi ihmisen pitää haalia niin paljon tavaraa? 


Koska keittiön kaapit ovat kokeneet totaalisen mylläyksen ja vuosikautinen järjestys on järkkynyt, se on autistille hankalaa. Siihen avuksi keksimme leikata liitutaulutarrasta kuviot ja liimata ne kaappien oviin. 


Jokaiseen tarraan sitten kirjoittelemme mitä kaappi sisältää. Ongelma ratkaistu. Toimii ainakin meillä erinomaisesti. Ja kaikki ovat tyytyväisiä. 


Anu

5 kommenttia:

Marina kirjoitti...

Hieno idea <3

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ Hauskat!

Heli - Valkoista Harmoniaa kirjoitti...

Tosi kiva, ja varmasti toimiva idea!! Jaksamista ja iloa teidän arkeenne! <3

Tellu Tom kirjoitti...

Kiva idea :) Ja varmasti toimiva.

Anu kirjoitti...

<3