26.5.2011

* Believe, Pray, Live

Believe, Pray & Live eli usko, rukoile ja elä. Siinä elämänfilosofiaani:). Tarjotin ja pikkukivet löytyi Anttilasta, tekstikivet Rosariumista ja enkelikynttilä on lahja sukulaisilta. Pöytäliinakerni Eurokankaasta 3,90€/m! Tykkään että pöydän suojana on muovi ja keväinen tulppaanikerni alkoi olla jo vähän liikaa näin kesän kynnyksellä...

Rosariumista löytyi myös "Madleys"-merkkinen sisustuselementti. Oli varsin viallinen (lasikupu halki yhdestä kohtaa) kappale, joten 29,50€ hintaa oli pudotettu reilusti ja siitäkin vielä vähän tingin..Kaupat tehtiin 3€:lla. Köyhä kiittää ja siksi ko. mukavaa kauppaa täällä mainostankin..

Nyt täällä kuvun alla majailee suuri luonnonvalkoinen keraaminen sydän, jonka olen saanut tuliaisiksi tyttäreltä.

Tarjoushaukka bongasi myös nämä (Rosariumista 0,50€/kpl)...Minipulloja, noin tulitikkuaskin korkuisia) yksittäisille kukille. Rautalangalla saa ripustettua vaikkapa oksaan. Tyttärelle meni puolet:).

Niin keittiöömme sopiva suolasirotin. Ensimmäinen GreenGateni. Kiitos Rosarium + huipputarjous 1€. Vielä en ole pessyt ja laittanut suolaa sisään, toiminnee kuitenkin eikä vain ole söpö.


Hyvää viikonloppua!!
4 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Ikävältä kuulostaa piikkien laitto,toivottavasti kaikki menee hyvin ja patologin tuomio armollinen!
Mukavia sisustuslöytöjä olet tehnyt,tuo kerni on suorastaan herkullisen värinen=)
Tsemppiä huomiselle!

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Kiitos Kirsi! Kerran kun puudutettu noin aiemminkin, niin tietää mitä on tulossa:/. Se kerni on todellakin herkku:).

Deneen kirjoitti...

Following you back! Welcome!

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Welcome, Deneen:)!