9.11.2011

* Hatturasia-matkalaukku-kori yöpöytä / Hatbox etc. 

 Heipä hei! Mähän olen ollut edellä aikaani, kun jo melkein vuoden verran mulla on ollut tämä alun alkujaan yöpöytä-kokoonpano! Eli rottinkiloota alinna, kaverilta saatu vintage matkalaukku keskellä ja ylinnä vintage-hatturasia (5€ löytö kierrätyskeskuksesta!). Olivat ja ovat niin söpösiä yhdessä. Alkujaan tämän komeuden päällä oli vielä jalkalamppu. Sellanen hipasulla toimiva idänihme. Se sai lähtöpassit kun aiheutti 2 pientä sähköiskua. Onneksi ei käynyt pahemmin. Yöpöydästä tämä muutti olohuoneeseen syöpöydäksi. Tosin tästä ei syödä kuin silmillä ;D. 


Kevennykseksi kisukuvia. Kameran hinalla oli kiva leikkiä. Tuo sininen kupu on IKEA:n "seinäkori". Monta vuotta sitten löysin 2kpl kirpputorilta tietämättä mitä ne olivat. Ne näytti silmiin niin kissan piiloilta, että lähtivät matkaan. Toinen niistä onkin jo puhkikäytetty. Isompikokoinen katti (kuvassa oleva) ei mahdu piiloon kuin päästään, silti sekin on hauskaa puuhaa. Pienempi lujahtaa kupuun kokonaan kynsimään olemattomia -niin kuin kissoilla on tapana.  


Alinna on kuva suloisesta Pikku Iidan Puodin paketista. Tarja pakkaa paketit aina tosi herkullisiksi. Palvelu on ystävällistä ja nopeaa. Suosittelen. Jouluisia juttuja onkin tullut tehtyä joka päivä jotain.


2 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Huippu ihku yöpöytä!

Vintage-Sunflower kirjoitti...

:) kiitos Riitta Sinikka!