25.11.2011

* Sydämiä ja pyykkipoikia / Hearts & Clothespins

Sydämellisiä jouluompeluita, PUNAISET: pallolliset ovat Tilda-kankaita, punainen vasemmassa alakulmassa taitaa olla Marimekkoa(?) -kirpputorilöytöpala, vasemmanpuoleinen raidallinen lapsen hameesta kirppikseltä, raidallinen oikealla uutta paksua kangasta. Kultatähti ja alarivissä punapohjaiset sydämet kuvioilla uudelleenkäytettyä jouluverhoa. Lumiukkokangas on uutta. Niiden alla puna-valkoiset tein isosta kirppishuivista. Nauhat, pitsit & nyörit uusia. Punavalkoinen nyöri PikkuIidan Puodista (vaihteeksi), joulutoivotustekstit Sinooperin nauhapaketista. Täytteenä tavallista täytevanua.
 Sydämellisiä jouluompeluita, VALKOISET: kankaina pellavaiset kirppishousut, valkoinen koukerokuvioinen lapsen paitapusero (kirppis), valkaisematon lakanakangas. Nauhat, nyörit, tekstit samoin kuin yllä. Pesen aina kaikki kirppislöytöni 60 asteessa ja useimmat käyneet vielä kuivausrummunkin. Sydänmalli on omani, valmiskaavasta reilulla kädellä muokattuna.
Tuunasin paketillisen uusia puisia pyykkipoikia näin. Kaikki ovat nyt punaisia valkoisilla palloilla, jotka tein vanupuikon päällä. Käytin tavallisia vesiliukoisia askartelumaaleja, joita saa pienissä purkeissa. Valkoinen oli itse asiassa jo vanhuuttaan osin kuivunut, mutta turhaa heittää pois, kun pieniä alueita saa maalattua sillä vielä aivan hyvin. 
Osaan pyykkipoikia liimasin kuumaliimalla pyöreän magneetin. Löysin pussillisen askartelukaappia siivotessa, niin päätin sitten käyttää näihin.

Uusi lukija mukana:)! Tervetuloa!

Nyt käyn nukkumaan. Huomenna on siivousurakka edessä, sillä sunnuntaina laitetaan joulukoristeet esille. Mukavaa viikonloppua!

7 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Kauniita kuin karamellit niinkuin oli edellisen postauksen kortitkin,yritin niitä kommentoida mutta ei vaihteeksi onnistunut...Kaikki on ihania,erityisen kauniita nuo lumiukkosydämet,mätsää hyvin sun palloihin=D Sujuvia siivoiluja ja kivaakin kivempia koristeluita toivottelen viikonloppuusi=D

Tarja kirjoitti...

Oi, ihanuuksia olet taas ahkeroinut ♥

Meillä samat suunnitelmat viikonlopulle - siivousta ja joulukoristeita :)

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Kiitos ihanaiset naiset:).
Kirsi, niinpä mätsääkin:D. Lisää lumpparikuvia tulossa... Kun on kirjautuneena omaan blogiin, niin sitten onnistuu kommentoiminen, muutoin ei. Näin ainakin mun kohdalla on monasti käynyt.
Tarja, tsemppiä siivouksiin!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihania,ihania,ihania!!

Vintage-Sunflower kirjoitti...

<3 kiitos Riitta Sinikka!

Maikki kirjoitti...

Mikähän noissa pyykkipojissa on, kun ne on niin ihania??? Näkeeköhän kaikki ihmiset ne samalla lailla vai onkohan se vaan joku "häikkä"... Ihanaa adventtia sinne!

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Maikki, kiitos:). Kyllä se taitaa olla se häikkä nimeltä "pilkkuhulluus", mikä tässä itseäkin vaivaa;D. Kiitos samoin ihanaista adventtia!