9.12.2011

* Jouluverhoja / Christmas Curtains

 Meillä on 2 kpl tällaisia valkoisia mäntyisiä kirjakaappeja. Ollut vuosia vuosia, megahypersuperalesta hankittuja. Näyttökappaleet sai vielä edullisemmin:). Nämä tekemäni uuden patjaraitakankaan ja käytetyn pitsin yhdistelmäverhot oli olleet toisen kaapin ovissa jo luvattoman kauan (eli varmaan pari vuotta:). Halusin uudistusta ja tässä tulos: 
 Jouluista ruutukangasta oli justiinsa passeli pala kahteen oveen. Vain pieni kaistale jäi kangasta jäljelle. Nastoilla kiinni ylhäältä, alhaalta ja parista paikkaa keskeltä. Hyvin pelittää. Mun taannoinen toiveeni oli saada tätä ihanaa Jotexin joulukangasta. Tässä sitä nyt on:)! Keittiön salusiineiksi ommeltuna. Tein yläreunaan ns.kukonharjan. Jälleen nastoja apuna ja luonnonvalkeaa puuvillalankaa "verhovaijerina". Kiinnitys onnistuu niillä oikeen hyvin ja kotoisasti.


Tilda-nauha kissastopparina tuuletusikkunan kahvassa. Tähti on vanha ja ällökultainen. Mietin sen maalaamista valkoiseksi.. Mutta se nyt jäi tältä vuodelta. 
 Kappana on kesästä asti roikkunut tekemäni "Follow Your Dreams" -rullakappa. Sitä olen esitellyt aiemmin.
Hirmuinen väsymys on iskenyt. Pitäisi yrittää piristyä, olisi niin paljon tehtävää vielä ennen joulua. 

Tervetuloa uudet lukijat! Olen iloinen teistä jokaisesta. 

-Anu-

6 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Kaunista! Juu,kyllä väsymys tuntuu täälläkin, luulen, että johtuu päivän lyhyydestä ja valon puutteesta. Jaksellaan!

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Kiitos Riitta Sinikka:). Päivät on tosiaan lyhyitä ja valoa tuskin nimeksi. Ei tosiaan ihme jos kroppaa nukuttaa. Joo, sinnitellään vielä vähän aikaa, niin johan alkaa valoisa aika lisääntyä.
Anu

Uu-mummu kirjoitti...

Ihana blogipohja sulla :) Itekkin etsinyt jotain jouluista, mielummin joitain omia kuvia, mutta aika ei riitä sen tappelemiseen. Kun ei ole mikään nörtti, niin voipi päivä vierähtää ennenku sivu olisi valmis. Jotenkin tää bloggeri on vielä niin monimutkainen, että kun tuon taustan vaihtaa, niin kaikki muukin on pakko laittaa uusiks..miksei ne entiset asetukset voisi pysyä...Vai enkö vain osaa :D
Kaunis myös tuo verho teksteineen, oletko ite kirjoittanut, vai valmiina?
Tosiaan, kaamosväsymys vaivaa ihan kympillä...MUTTA joulu on tulossa..jippiih! Iloitaan siitä.

Mukavaa odotusta :)

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Heips Uu-mummu ja kiitokset viestistäsi. Bloggeri on tosiaan muuttunut jotenkin hankalammaksi. Itse olen hakenut pohjia täältä: http://www.thecutestblogontheblock.com/free/free-backgrounds.html Linkki löytyy myös tuosta blogini vasemmasta yläkulmasta. Tuo tähän laittamani linkki menee suoraan bloggeriin sopiviin taustoihin. Siellä klikkaamalla haluamaasi taustaa tulee eteesi ohjeet englannniksi ja sen alla on kooditekstiä (kirjaimia numeroita tekstiä) otsikolla "Copy & Paste This Code:". Eli maalaa hiirellä kooditeksti ja kopioi se.

Mene sitten blogiisi takaisin ja kirjaudu sisään ellet ole jo. Yläreunassa lukee esim. "Ulkoasu", klikkaa sitä ja vasemmalla on eri otsikoita, klikkaa "Ulkoasu". Näet blogisi rungon. Tod.näk.oikeassa laidassa otsikkopalkkien alla lukee ylimpänä "Lisää gadget". Klikkaa sitä ja sen jälkeen "Perus" ja siitä "HTML/JavaScript" (eli tarkoittaa justiinsa kooditekstiä). Älä laita otsikkoa, vaan lisää Sisältö-kenttään kopioimasi kooditeksti. Tallenna. Avot, sulla pitäs olla uudennäkönen blogin pohja:).

Kapan olen tehnyt itse valmiista sivuverhosta leikkelemällä ja maalasin tekstin myös. Tässä linkki aiempaan postaukseeni jossa kerron siitä: http://vintage-sunflower.blogspot.com/2011/09/rullakappa-curtain-follow-your-dreams.html

Uu-mummu kirjoitti...

Voi kiitos perusteellisesta selonteosta. Tuon nykyisen blogini taustan olenkin IHAN ITE laittanut, että eiköhän se onnistu toistekkin, ainakin nyt :)

Ja tuon verhon ohjeita kävin katsomassa...huoh, jos joskus olisi aikaa tehdä joku oma teksti :)

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Varmasti onnistuu. Sulla on tosi kaunis blogitausta:).