13.8.2012

* Pussukka / Pouch


Hei vaan pitkästä aikaa. 
On ollut hiljaista aikaa täällä blogissani, kaikenlaista valmistautumista syksyyn. Kesä meni jälleen nopeasti. Niin kuin aika yleensä.. Paljon ehdittiin tehdä hauskoja juttuja. 

Ompeluksia olen tehnyt jonkin verran. Kuvassa pussukka, jonka tein kaverin tytölle, jolle aiemmin tein kännylaukun samasta kankaasta. Linkki siihen postaukseen. Pussukan kaava on pienennetty kirjasta "Tildan tapaan". Välissä Eurokankaan ohutta vanulevyä. Vetskari on myös uusi ja sitä piti lyhentää. Lopuksi ompelin käsin tikkauksen vetoketjun lähelle, jottei kankaat juutu vetskarin väliin käytettäessä. Kuvausassistenttina Wilma :D.

Mukavaa uutta viikkoa. Ja koulunaloitusta keiden perheissä se on ajankohtaista.


-Anu-

6 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Ihanuudet! Sekä pussukka että kissukka!

Olen jo pitempään suunnitellut Tilda-pussukoiden tekoa, mutta ehkä sitten arkailen vetoketjun kiinnitystä tai jotain, kun ei ole tullut vielä tartuttua toimeen. Jospa joululahjoiksi tekisin pussukoita?

Anu kirjoitti...

:) kiitos Inka! Vetskari on se minunkin kompastuskiveni ja joutuu usein purkamaan ja tekemään uusiksi. Harjoittelun puutetta.. Muutoin näitä on niin helppo ja nopea tehdä, rohkaisen kokeilemaan!

Ninni kirjoitti...

Kaksi kaunista pussukka ja kissa :)

Mukavaa viikkoa sinulle!

Anu kirjoitti...

:) kiitos Ninni ja samoin, mukavata viikkoa!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihana pussukka, ja ihana kisuliini!

Anu kirjoitti...

Kiitos Riitta Sinikka:).