17.4.2014

► Pääsiäiskortteja ► Easter Cards ►


Askarreltiin aikuisen tyttären kanssa pääsiäiskortteja. Neitokainen teki nämä 2 ensimmäistä. Tässä hän käytti kukkalävistäjää ja liimasi aina 2 kukkasta päällekkäin. Lopuksi piirsi niihin vielä varret ja keskustat. Tämä on mielestäni todella kaunis kortti. 


Ja koska pääsiäinen on kristillinen juhla, Jeesuksen Kristuksen kuoleman ja ylösnousemuksen juhla, kirjoitimme kortteihin Raamatun jakeita.  


Tässä kortissa näkyviä kukkasia tyttö käytti ensimmäisessäkin kortissaan. Itse tein tämmöisiä. Käytin Tilda-kartonkeja ja -kuvioita, leimattuja tekstejä ja sekalaisia kartonkeja.Perhoskuvio on X-Cut kuvioleikkurin tuotoksia. Se tekee semmoisen tempun, että perhonen jää leikattavaan kartonkiin /paperiin kiinni ja siitä voi nostaa siivet ylös. Mutta saksilla saa tietenkin perhosen irti ja liimattua mihin vain. Oikeastaan käytin kapeaa 2-puoleista tarraa perhosten kiinnitykseen.

Itse tehty -nauhaa 25m rulla Eurokankaasta (alle 6€). Kuviolävistäjästä löytyi uusi ominaisuus ihan vahingossa. Ihmeteltiin nuolimerkkejä sivussa ja kappas, eihän ne siinä turhaan olleet :). Nuolimerkin kun kohdistaa kartongin reunan kanssa hollille, niin tuloksena on kuvanmukaisia puolikkaita kuvioita. Tässä tapauksessa puolikkaita kukkasia.

Oikein hyvää pääsiäistä Sinulle! 

Anu

2 kommenttia:

Kanteletar kirjoitti...

Voi kuinka kauniita kortteja, ootte kyllä taitavia!! Hyvää pääsiäistä koko perheelle!

Anu kirjoitti...

Kiitos kehuista ja kiitos samoin hyvää pääsiäistä teidän poppoolle :).