21.4.2014

► Pääsiäistä 2014 ► Easter 2014 ►


Ensimmäinen pääsiäispäivä on tullut iltaan ja on jo vaihtumassa toiseen pääsiäispäivään. Tämä pääsiäinen 2014 on ollut hyvin lämmin. Tänään meillä oli varjossa n.+16C ja auringossa yli +23C. T-paidoissa ja sortseissa on ulkoiltu, jätskikesä avattu ja nautittu veden äärellä heräilevän luonnon kauneudesta. On käyty kirkossa, sukuloitu ja syöty hyvin. Vietetty aikaa oman perheen kesken, pelattu pelejä, naurettu ja hupsuteltu. 

Ensimmäisen kuvan tipu kavereineen löytyi kirpputorilta pussista, jossa oli kaikenmoista pääsiäiskoristetta parilla eurolla. Kukkaset löytyi Tigerista. Semmoinen muovinurmikkoneliö, jossa on kukkia.Vielä piti tehdä yksi pääsiäiskortti.  Pohjana yksivärinen peruskartonki. Lisämausteena pilkullinen Tilda-kartonkipala ja jonkun kartonkipakkauksen ruutukartonki, josta leikkasin pitsikuvan erikseen. Punaiset kukat lävistin ensin keltaiseen reunaan kuviolävistäjällä. 


Totesin kortin mielestäni tarvitsevan vähän väriä, joten liimasin kortin sisäpuolelle punaisen kartonkisuikaleen. Näin kukka-aukoista tuli punaisia kukkasia.

Kortin alla näkyvä kelta-valkoruutuinen pöytäliina on kirppikseltä. Neliönmallinen retroliina.


Sisälle taas teksti leimasimella. Helposti kaunista :).


Viemisiksi ei viety sukulaisille munia vaan kanat. Tämmöiset pienet palleroiset tiput. Esittelen toisessa postauksessa laitteen, jolla näitä saa tehtyä helposti. Liikkuvat silmät on tarrasilmiä. Nokka on tavallista kartonkia ja kiinni EriKeepperillä.  


Tasoitin tipujen "pohjia", jotta pysyvät tukevammin pystyssä.


Pääsiäisohra oli melkoisen kitsasta itämään tänä vuonna. Vähän vihreää kuitenkin näkyy. Kissat tietysti tykkää käydä nuuskuttelemassa -ja maistelemassa. Se niille suotakoon. 


Hyvää toista pääsiäispäivää!

Lämpimästi tervetuloa uusi lukija :)!!

Anu

Ei kommentteja: