14.8.2014

Kiitoskortti / Thank You Card


Tässä neitokaisen yo-kiitoskortti. Kortin sisään laitoimme kuvan tai kuvia. Alla yo-juhlakutsu eli tämä kiitoskortti tehtiin samantyyliseksi. 
X-Cut'n leikkurilla tehtiin soikioaukko kanteen. 


Röpelöreuna tehtiin paperileikkurilla. 


Kiitos-leimasin onkin suomalaista tekoa -ilahduttavaa! Fiskarsin leimasinalusta (tuo kortin alla oleva ruudullinen juttu) on kätevä. Se joustaa alla, niin leimaus käy kätevämmin. Tykkään myös tuon läpinäkyvän akryylipalan (jossa leimasin on kiinni) ruudutuksesta. Sen avulla oli helppo kohdistaa alla oleva ruusuleima kortin sisälle. Mukavaa päivää!

Anu

5 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Kauniita kortteja osaat(te) tehdä,minusta ei olisi taas tuohon hommaan lainkaan ;))

NinaK kirjoitti...

Kaunis ja ihanan herkkä ruusu,mistä olet löytänyt sen? Ja tuo edellisen maatilatyyny,passaisi mulle kuin nappi silmään,haaveissa aina ollut maatila:) Tietty täällä kaupungin laidalla voisi ainakin aloittaa pienesti kanoilla...ehkä ensi kesänä...

Anu kirjoitti...

Kiitos, monitaituri-Tarja :).

NinaK, ruusuleimasin(kin) on Sinellistä. Ostin tänä keväänä.
City-kanat tuntuu olevan monella haaveissa ja myös käytännössä -toteuta ihmeessä jos on mahdollista! Olisi se minustakin mukavaa, mutta eivät taitaisi viihtyä parvekkeella :D.

Metsäntyttö kirjoitti...

Etsivä löytää... Löysin ihanan blogisi listalta haulla usko. Nuo kortit (kuten aiemmin tehtyjä myös) minun pitää näyttää tyttärellekin, joka pitää korttien tekemisestä.

Anu kirjoitti...

Mukava kuulla, Metsäntyttö ja tervetuloa vierailemaan useamminkin :). Siunauksia sinulle ja perheellesi!