9.12.2014

Isänpäiväkortti / Father's Day Card


Isänpäiväkortti mallia 2014. Eli postaus myöhässä, mutta onpa vinkkinä teille ajoissa seuraavaa vuotta silmällä pitäen :). Leikkasin työmiehen turvaliiviä mukailevan kortinmuodon keltaisesta kartongista.


Kortti sisältä. Isä/Vaari-sanat ovat kirjainpaketista ja kiinnitin ne kohotarroilla. Kissat leikkasin BigShotilla mustasta kartongista.


Kortti toiselta puolelta. Harmaat raidat ovat oikeaa heijastinnauhaa vanhasta heijastinliivistä. Kiinnitin rautakaupan 2-puoleisella teipillä. Se on muuten paljon edullisempaa kuin ostaa semmoista askartelukaupasta.


Leikkasin bannerin BigShotilla ja leimasin siihen päivämäärän. Työkalut ovat vintage-leimasinsarjaa. Leimasin ne harmaalle kartongille sinisellä leimasinmusteella ja leikkasin irti. 

Huomenna nallepostaus. Tänään toivottelen vielä hyvää nimipäivää kaikille kaimoille ja muille päivän nimpparisankarittarille!

Anu2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Jännä idea tuo kortti. Ja hauskaa nimpparia tosiaan! Siskon perheessä kolme naisimmeistä juhlii tänään nimppareitaan ja itselläkin on toinen nimi tätä päivää:)

Anu kirjoitti...

:D kiitos Metsäntyttö! Ja onnitteluja Sinulle ja siskon perheen sankareille!