7.12.2014

Saksiparkki


Heissan! Pitkästä aikaa kuvien kera täällä. Päivittelen tänne tavallisen blogin puolelle vielä näitä syksyllä kuvattuja juttuja ja JOULUBLOGINI puolella joulujuttuja. 


Korttien teossa tykkään käyttää näitä kuviosaksia. Niitä on vuosikymmenen tai kahden varrella kertynyt tämän verran. Saksiparkkiteline on mukiteline, kirpputorilöytö. Saksiparkki-sanan kirjoitin mustalla kestotussilla. Kehykset leikkasin BigShotin mukana tulleella stanssilla ja liimasin askarteluliimalla parkin jalkaan. Olen ostanut saksia todella pikku hiljaa tarjouksia ja poistokoreja hyödyntäen. Oikeanpuoleiset sakset ovat ns.kulmaleikkurit. Niillä saa tehtyä pyöristetyn kulman. 


Tässä pari kuvaa kodin syksyisistä koristeistamme, jotka ovat nyt saaneet väistyä joulukoristeiden tieltä. 


Seuraava päivitys huomenna. Siihen asti, moro.

Anu

2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Kiva kun täällä on taas katsomista! Hyvä tuollainen saksiparkki. Ei tarvi etsiskellä, että missähän ne sopivat sakset taas on. Meillä tahtoo lasten sakset olla aina hukassa ja lainailevat sitten minun pöydältä niitä.

Anu kirjoitti...

:) mukava juttu, ettei tartte itselleen postailla ja tämä tietokone helpottaa postailua huomattavasti :D. Saksiparkki on tosiaan osoittautunut käteväksi. Meillä oli minunkin sakset aina hukassa ennen tuota telinettä.