1.5.2015

Hassut ukkelit juhlakoristeinaNyt pistän sen varaan, ettei tuleva ylioppilas käy kurkkimassa blogiani ja paljastan yhden koristeideamme. 

Tuleva ylioppilas on tykännyt ilmeillä kuvatessa. Olen monasti sanonut, että "minkä taakseen jättää, sen edestään löytää" :D. Keräsimme toisen lapseni kanssa nelisenkymmentä parhainta ilmettä kautta vuosien, teetimme kuvat (nettikaupassa oli sopivasti tarjous). 

Väänsin leikkelemättä piipunrasseista ukkeleita, näitä ruskeita ja lisäksi oransseja. Yksi piipunrassi = yksi ukkeli. Pääksi silmukka, jotta kuvan saa siihen liimattua. Leikkelimme kuvista päät piipunrassiukkeleille. Liimana käytin askarteluliimaa. 2-puoleinen teippi toimisi varmaan myös hyvin. Isommissa kuvissa varmaan paremminkin kuin liima. Yhden ukon pituus on noin aikuisen sormen pituus.

Muitakin koristeita on tulossa, nämä ovat vain mausteeksi. Ukkeleita ripottelemme pitkin juhlatilaa ja juhlittava saa varmasti hyvät naurut -hyvin huumorintajuinen kun on. Saattaa ne hymyilyttää hieman muitakin :). 

Anu


P.S. En osaa sanoa olenko joskus jossain nähnyt tämmöisiä vai keksinkö ihan itse. Idea vain tupsahti kerran päähäni.  2 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Hauska idea! Mukavaa toukokuuta!

Anu kirjoitti...

Kiitos samoin sinulle, Tarja :).