18.5.2015

Marianne-kukkaro


Päivänsankari kielsi ostamasta lahjaa. No, ei sitten ostettu. Sen sijaan tein lahjan, tämän Marianne-kukkaron. Kaikki tarvikkeet löytyivät kotoa valmiina. 


Ompelin ensin Marianne-paperit yhteen ompelukoneella. On muuten hieman hankalaa, kun liikkuvat paikoiltaan. Maalarinteippi on hyvänä apuna -nuppineuloista jäisi ikävät reiät.

 Marianne-papereiden päälle ompelin läpinäkyvää muovia (metritavaraa kangaskaupassa) ja toiselle puolelle (tulevat kukkaron sisäpuolet) alemmassa kuvassa näkyviä kernipaloja, jotka olen saanut kauan sitten kaveriltani. 

Seuraavaksi ompelin vetoketjun ja lopuksi pallollista kanttinauhaa reunoille ompeleiden peitoksi. 


Kukkaro sisältä. Pallollista ja kukallista kerniä. Palaset olivat niin pieniä, että yhtä kuosia riitti vain yhdelle puolelle. Nämä kuitenkin sopivat mielestäni hyvin yhteen. 

Anu

2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Hieno kukkaro tulikin:) Serkkuni on kertonut myös tehneensä karkkipapereista pussukoita. Itse en ole vielä tullut kokeilleeksi. Karkkipapereita meiltä löytyisi kyllä. Serkku kertoi hyödyntäneensä sitten muitakin kääreitä kuin karkkipapereita. Meilläkin on ruvettu katselemaan monia juttuja vähän sillä silmällä, että näistä saisi...

Anu kirjoitti...

Kiitti Metsäntyttö! Kissanruokapusseja (isoja kuivamuonapusseja) minäkin oon katellu, että pitäskö koeommella niistä jotain..