4.3.2014

► Ihan helmi tamppi ►


Tämä voisi olla kaulakoru, mutta eip, se on verhotamppi. Helmitamppi on ihan helmi tamppi meille! Idea lähti keittiön verhoista, tarpeesta keksiä niihin tampit ja täydellisen värisistä puuhelmistä. Kuvassa väri on erikoinen, mutta luonnossa lähinnä viidennen kuvan väriä.  


Olisin tykännyt paperinarusta, mutta se ei mahtunut helmien rei'istä. Päädyin käyttämään rautalankaa. Vaaleanpunaiset puuhelmet ovat Sinellistä ja valkoiset muovihelmet Tigerista, napit ovat kierrätettyjä.   


Tein rautalankalenkit toiseen päähän tamppia. Siitä ne roikkuvat ikkunan pokissa sekä niiden ja nappien avulla tampin saa kiinni "päiväasentoon".   


Katti luonnollisesti testasi uudet asiat. Tampit ovat kissankestäviä... ;D. 


Tässä tamppi itse tarkoituksessaan. Niitä on siis 2 kpl kun pitkiä verhojakin on 2 kpl. 


Kevät- / kesäverhomme ovat näitä Jotexin poistokappoja (taisi olla taas hinta alle 5€) + yhdet pitkät verhot. Väri on tämän alimman kuvan mukainen. Olen ommellut tyynyjä näille kaveriksi esim. vanhoista T-paidoista ja tuunasin päiväpeitonkin. Niistä myöhemmin. 

Kivaa viikkoa Sinulle!

Anu

4 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana idea...tosi kaunis!

Anu kirjoitti...

Kiitos paljon, Irmastiina!

Heli - Valkoista Harmoniaa kirjoitti...

Ihan loistoidea tuo helmitamppi, nappaan idean mukaani! :)

Anu kirjoitti...

Kiitos Heli, nappaa pois:). Vinkkinä kerron, että se rautalanka toimii erinomaisesti. Tamppia pystyy muokata halutun malliseksi helposti.