22.3.2014

► Kesän ja kissanjälkiä ► Tracks of a Cat and Summer ►


Smoothie eli aiemmalta suomalaiselta nimeltänsä pirtelö, on uusi herkkumme. Rahkainnostus vaihtui hetkeksi smoothieen. 


Tää lasi on suosikkini sen fiftarityylisyyden takia. 


Raitalusikka on 90-luvun Ikean löytöjä. Takana näkyy herkkuväriset mukit (klikkaa punaista tekstiä päästäksesi aiempaan postaukseen) ja fiftarityyliseksi tuunaamani kaakeliseinä. Mustalla kontaktimuovilla joka toinen kaakeli päällystetyksi ja vintage-ilme syntyi hetkessä :).   


Tämä smoothie pitää sisällään suomalaisia vadelmia ja karhunvadelmia eli boysenmarjoja, hunajaa, leseitä sekä maustamatonta AB-jugurttia. Vaaleammassa versiossa oli marjoina ainoastaan tavallisia vadelmia, muutoin samat ainekset. Marjat lisäsin jäisinä ja sekoitin kaikki ainekset kerralla sekaisin sauvasekoittimella.

Kesän jäljet oli siis marjoissa ja tässä niitä kissanjälkiä. Katti istuskeli tyttären pehmopussukan päällä. Siitä jäi todisteeksi 2 söpöä painumaa. 


Kesää ja uutta marjasatoa odotellen.

Anu

4 kommenttia:

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Meilläkin teinit tekevät smoothieita koko ajan, hyvää ja terveellistä :-D

Anu kirjoitti...

:) joo, teinit syö marjoja yms. ihan huomaamattaan :D

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Herkullisia pirtelöitä. Minäkin käytän tosi paljon marjoja, enemmän kuin hedelmiä. Ihana liitutaulutuunauskin edellä. Joskus syksyllä tein myös samalla systeemillä pienempiä juttuja ;)Kiitos pitkästä kirjoituksestasi blogiini, kiva kun jaksoit niin pitkästi kirjottaa :)

Anu kirjoitti...

Kiitos Sinulle, Mörökölli :).