11.7.2011

* Kukkatelineen uusi pinta / Paintings...


Olin aikeissa hävittää tämän rottinkisen kukkatelinekammotuksen. Se oli muhinut parvekkeella ainakin pari vuotta vuoden ympäri. Sen pinta oli sitten sen mukainen. Yläosan kaarissa oli risoja kohtia, muuten tämä telineenä toimiva oli ehjä. Päätin kokeilla sutaista maalia pintaan. Hankin hajutonta valkoista (sisä)maalia pienen purkin K-raudasta ja tuunailin vähän muutakin samalla. Maali tullee kärsimään viimeistään talvella, mutta ei voi mitään. Liuotinmaalin kanssa en pysty toimimaan. Aioin myös katkoa yläosan kaaret pois, kunnes tuumin niiden olevan kuitenkin kissojen esteenä toimivat. 


Tässä vaiheessa jo harmittelin miksen ollut aiemmin maalannut tätä valkoiseksi. Valkoista taitaa tulla meille jatkossa yhä enemmän....

Tässä teline valmiina. Vanhoja ylijäämälaattoja alatasolla. Mummmon vanha ja pohjasta puhkinainen Pehtoori-pannu koristaa edelleen parveketta. Telineen alla on vuosien varrella kerättyjä isoja kivenmurikoita. Pajuaita kiertää parvekkeen reunoja. Muovinen sypressi viihtyy peltisangossa. Kastelukannu on kirpparilöytö, kuten kukkalaatikotkin joissa orvokkeja ja suikeroalpi. Puulaatat ovat huippualelöytö. Nyt parveke alkaa olla oikein viihtyisässä kunnossa. Siellä on nimittäin paljon muutakin kuin mitä nyt kuvissa raotan. Paras kehu taisi tulla teiniltä, joka totesi spontaanisti: "Yäääh, näyttää ihan puutarhalta!" Niin, siihen olen pyrkinytkin. Toinen teini viihtyykin sitten oikein mainiosti puutarhassamme:).

4 kommenttia:

Kodinhenki kirjoitti...

Tulipas siitä kivan näköinen, näppärä kukkataso!

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Jep, kiitos. Rähjäinen, mutta ajaa asiansa:).

mimma86 kirjoitti...

Ihana ja todella viihtyisä parveke teillä ja tosi kiva tuunaus :D!! Mäkin haluun partsin joskus, on siellä niin kiva istuskella! :O)

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Thanks, Mimma:). Heh, mä puolestani haaveilen omasta pihasta:).