15.7.2011

* Reissukollaasi III / Travelling Finland


Toteutimme pitkäaikaisen haaveemme ja lähdimme koko perhe Särkänniemeen Tampereelle nääs. Viimeksi olimme käyneet siellä v.2001. Muksut olivat kyllä pikaisesti käyneet luokkaretkellä Särkkiksessä senkin jälkeen. Päivä oli hyvin helteinen ja auto toimii ainoastaan vanhanmallisella "painovoimaisella ilmastoinnilla" eli ikkunat auki:). Tarkeni.

Ensimmäinen päivä meni matkustamisen lisäksi huvipuistossa. Itse uskaltauduin kahteen kohteeseen ja tyydyin olemaan kamelina tavaroiden ja juomapullojen kanssa. Huimia laitteita nykyisin. Pää menee pyörälle pelkästä katsomisesta :D.

Yöksi ajoimme lapsen kummeille muutaman tunnin päähän. Oli todella ihana nähdä heitä, heidän kotiaan ja kotiseutuaan. Yleensä he nimittäin ovat ajelleet meille päin.

Seuraava päivä sisälsi jälleen ajelua -takaisin Tampereelle ja sieltä kotiin. Nääsvillessä poikkesimme Finlaysonin alueella sijaitsevaan  Vakoilumuseoon. Siellä vierähti tovi jos toinenkin, kun tenavat innostuivat tekemään Agenttitestin. Kuvauslupa olisi maksanut 5€, joten se jäi lunastamatta ja kuvat ottamatta. Koskikeskus ja ruokapaikka olivat seuraavat ja viimeiset etappimme ennen kotimatkaa. Vatsat turvoksissa ajelimme ja pysähdyimme keski-aikasen kivikirkon raunioille. Pyhän Mikaelin kirkko nimeltänsä.

Reissu oli todella ihana ja antoisa. Joskin tietysti hyvin väsyttävä. Palautuminen on kestänyt fyysisistä rajoitteistani johtuen, mutta oli se sen arvoista. Lapsetkin tykkäsivät ja meillä oli todella hauskaa yhdessä.

Tervetuloa uusi lukijani:). Toivottavasti viihdyt!

Ei kommentteja: