28.3.2012

* Amigurumi Hiiri ja Kuoriutuvia Munia / Amigurumi Mouse & Hatching EggsTässä melko ensimmäisiä amigurumejani vuodelta 2010. Näiden ohjeet ovat Nicki Trenchin "Supersöpöt maskotit" (multikustannus 2009) -kirjasta. Nappisilmät ei ole tosiaan niin söpöiset kuin mustat helmisilmät..Näiden yrmyläisten nimi ohjeessa on "kuoriutuvat munat". Mustalla langalla kirjoin ilmeet joita tytär halusi. Taisi olla tuolloin japanifanitus meneillään ;D. Taustalla näkyvän korin maalasin tuolloin pari vuotta sitten askartelumaaleilla. Alun perin kirpputorilta löytämäni pärekori oli puun värinen.

Nyt mulla on työn alla "Herra ja rouva Pertti Kukkonen" pääsiäiskoristeiksi. Keltainen kana ja sininen kukko. Muniakin ajattelin virkata jos käsi kestää.

Flunssa alkaa vihdoin nyt kolmannella viikolla hiipua oikein kunnolla. Jes, taidan toipua tästä kuitenkin:). 

Ketkä käytätte Picasaa, niin ootteko huomannut sen uuden päivityksen tulleen? Siinä on hauskoja ominaisuuksia, askeleen lähempänä Photoshopia:). Vähän kokeilin näihin maaliskuisiin merenranta- ja kissakuviin.

Etualalla näkyvä vesimäinen alue on graniittipöydän märkä pinta.
Wilma


Jackie nautiskeli auringossa. Lisäsin vähän hohdetta ja reunusta.

Näihin kuviin ja tunnelmiin tällä erää.

-Anu-


2 kommenttia:

Sirke kirjoitti...

Onpas ihania otuksia! Ja mitkä valokuvat! Kelpaisivat vaikka tauluiksi! Tuo vähän erilainen näkövinkkeli, perinteisestä poikkea, rajattu, antaa kuvalle ihan uuden syvyyden ja tunnelman. Tulee lähelle sielua!
Ihania! Sulla on Anu todellakin visuaalista silmää!
t.Sirke

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Voi Sirke, sie ihana. Et arvaakaan kuinka nuo sanasi lämmittää ja tulivat juuri oikeaan aikaan!
Anu