31.3.2012

* Kalenterin uudet kannet / Calendar

Tässä alkuvuodesta tuunamani kalenteri valmiina. Kaikki tarvikkeet alla olevasta lehtiöstä. Väritin kuvioiden reunoja puuvärikynällä. Teksti oikeassa laidassa: "Dare to Dream" eli uskalla unelmoida.


Kuva lähtötilanteesta. Kalenterin kansi oli kyllä mielestäni kaunis, mutta vain kovin synkkä. Piti tehdä kompromissi, kun sisus oli juuri se mitä tarvitsin ja halusin, mutta sitä ei löytynyt "täydellisellä" kannella. Kannenhan voi kuitenkin uusia, sisuksen kanssa se olisi hankalampaa ;D.

 
Tämä paperilehtiö oli iloinen yllätys Tiimarissa. Hinta vain 5,95€! Täynnä toinen toistaan suloisempia paksuja papereita tai kartonkeja, miksi ne nyt sitten lasketaankaan:) sekä leikekuvia iso määrä. Tästä riittää vielä moneen askarteluun.

 Siskokset tassutusten.

Hyvää viikonloppua ja huomista palmusunnuntaita!

-Anu-

2 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Kauniin kalenterin sait itsellesi,meillä yksi teineistä askartelee melkein viikon välein omaan kalenteriinsa uusia kansia mutta eipä se haittaa,pysyypähän mieli virkeänä ja on jotain mukavaa uutta puuhaa,mutta kun äidin kankaat loppuvat...pitäisi varmaan käydä itsekkin tiimarista katselemassa,tiedä mitä kivaa sieltä löytyisi.Mukavaa viikonjatkoa!

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Kiitos Nina:).

Heh, teineillä se mieli muuttuu aika tiuhaan tahtiin:). Hienoa, että annat toisen tuunata ja käyttää luovuuttaan! Isona hän ei välttämättä muista minkälaisia kansia on tullut tehtyä, mutta varmasti muistaa sen kuinka SAI niin tehdä.

Kiitos samoin, mukavaa viikkoa!
Anu