8.3.2012

* Vauvalahjoja / Gifts for the Baby

 Nämä lahjat tuli ystävän vauvalle. Olen vuosia sitten löytänyt ohjeen tähän hauskaan ruokalappuun Nancy Halvorsenin kirjasta "Art to Heart -Winsome Baby". Nyt käytin applikointi liimaharsoa kuvioiden kiinnittämiseen. Helppoa kuin heinänteko:). Tekstin kirjoin käsin 3 säikeellä. Vihreä pallokangas taitaa olla Pikku Iidan Puodista. 
Tämä ruokalapun taustan sammakkokangas on uusiokäytettyä kirppismekkoa. 

Tässä tyynyliina vauvalle. Käytin samoja kankaita kuin ruokalapussa.
 Toinen tyynyliina on hyyyvin kauan kaapissa marinoituja käyttämättömiä kankaita. Ruudullinen on collegea ja numerokangas on ohutta oikein pehmyttä trikoota. Olen tehnyt tosi kauan aikaa sitten collegesta housut tyttärelle ja numerokankaasta vaatteita tytön BabyBornille. 


 Korttiin käytin Tilda-leikearkkeja, tavallisia askartelukartonkeja ja jonkin korttiaskartelulehden mukana tulleita toivotustekstejä. Niitä liimailin myös kortin sisälle josta ei tullut otettua kuvaa. "Manga-tusseilla" tein sydämiä reunukseen. Kuviosaksilla koristereunus.


  Lahjat sitten lahjapussiin ja nauhalla ja kierrätysnapilla kiinni. Käytin suurta teräväkärkistä nukkeneulaa, jossa oli tarpeeksi suuri silmä nauhaa varten. Solmin hännät rusetille. Leikkasin nauhasta 2 pätkää lisää ja solmin vain solmuun napin "kantaan".

 Elämänmuutos jatkuu.. Myimme akvaariommekin pois. Ei se kauaksi mennyt, sukulaiselle:). Lemmikkeinä näin ollen enää 2 kissaa ja kilpikonna. Ne saavat jäädä. Ainakin nyt ajattelen niin. 
Sen sijaan tavaroiden vähennys ja kaappien raivaaminen jatkuu. Haluan todellakin kaikesta turhasta eroon. Se on vapauttavaa. 

Ilokseni huomasin että lukijoita on jälleen tullut lisää. Tervetuloa!

Maaliskuussa mennään jo. Pääsiäisaskartelut on mielessä..

-Anu-

4 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihania lahjoja ja kaunis kortti! Täällä vielä yksi akvaario,sekin lähdössä lähipäivinä.

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Kiitos Riitta Sinikka:)! Mitä kaloja teillä on? Meijän piti luopua kahdesta akvaariosta tähän pienempään asuntoon muutettaessa. Nyt sitten lähti tuo viimeinenkin.

Uu-mummu kirjoitti...

Jos olisin vauva, nuo ilahduttaisivat suuresti :) Ihania ne ovat!

Mukavaa viikonloppua!

Vintage-Sunflower kirjoitti...

:)! Kiitos samoin, kivaa viikonloppua siulle, Uu-mummu!