23.10.2011

* Keittiön salusiinit / Kitchen's Curtains

Iltojen pimetessä ja aamujen hämärtäessä ei ole enää ollut tarvetta käyttää keittiössä pimennysverhoa. Vaikka ikkunan takana ei olekaan taloja mailla halmeilla, on silti mukavampi kun ei tarvitse pimeyteen katsella ja "akvaariossa" oleskella. Siispä käytin tämän vintage-tyylin ruusukankaan salusiineihin. 

Kangas oli unohtunut varaston kätköihin muuton tiimellyksessä muutama vuosi sitten (niin, pitäisi niitä varastojakin siivoilla vähän useammin...:). Jälleennäkeminen oli riemullinen, sillä tää kangas on mun mielestä niiiiiin mahdottoman kaunis. Palanen oli kuitenkin liian pieni peittäviksi salusiineiksi, joten leikkelin kankaan 4 osaan ja ompelin aina 2 yhteen korkemmaksi palaksi. Sauman päälle kiinnitin kapealla siksakilla pitsinauhaa. Mulla ei ole muistikuvaa mistä nämä olen hankkinut. Uusia ne kuitenkin olivat.   

Kierrätyskankaita sen sijaan käytin osaan verhon päällä roikkuvista Tilda-linnuista. Niistä kerroinkin jo aiemmassa postauksessani.

Syksyn ankeus ei näy nyt ikkunasta sisään, vaan voi katsella ruusutarhaa. Pian aion vaihtaa jouluverhon ainakin keittiötä piristämään. 
Tämä viikonloppu oli siitä harvinainen, että vietin sen kahdestaan tyttären kanssa (lisää sellaisia!). Juteltiin mukavia ja muun muassa haettiin läheiseltä hakkuupaikalta maahan jääneitä kuusenhavuja sekä istutettiin callunoita havusomistein. Ne tuoksuvat niin joululle... Meillä oli oikein leppoisa ja rentouttava viikonloppu. Ei ollut pakko tehdä mitään. Uusin voimin uuteen viikkoon.

Ei kommentteja: