9.10.2011

OXO-omenanlohkoja / OXO Apple Cutter

Haluan esitellä teille loistolöytöäni, apuvälineen keittiöön (eikä ole maksettu mainos -ikävä kyllä ;). OXO-omenanlohkoja Respectasta. Tällä menee sopiviksi slaisseiksi isot ulkomaiset kuin pienemmät kotimaiset omenat. Fibromyalgian ja siitä johtuen ajoittain heikkojen käsivoimieni vuoksi mun on täytynyt nöyrtyä erilaisten apuvälineiden käyttöön. Tämä omenanlohkoja on tämän syksyn tuttavuuteni ja olen tosi tyytyväinen siihen. Lohkot on helppo kuoria ja pilkkoa vaikka piiraaseen tai välipalaksi sellaisenaan. Kota lähtee lohkojalla rapsautettaessa samalla pois. Kahvat on päällystetty mustalla silikonilla tai vastaavalla pehmeällä aineella=mielyttävä käteen. Pesen astianpesukoneessa, vaikka laite ei siitä ilmeisimmin oikein pidäkään..

Kanaa on uunissa hautumassa, pian päästään syömään. Kissat ovat päivänokosilla (kunnes se kana tulee uunista :D..), jälkikasvu tietokoneella. Alkuillasta, illasta vietetään sitten perheenä aikaa. 


Mulla on julmetusti suunnitelmia kodin suhteen. Vaikeasta sairaudesta nouseminen paremmille näkymille on antanut niin paljon voimia, että nyt on halu ottaa neljän-viiden vuoden rästit kiinni. Kunhan en haukkaa liian isoa palaa kerralla;). Näistä lisää ehkäpä myöhemmin. Nyt toivottelen levollista pyhäpäivää.1 kommentti:

Kirsi kirjoitti...

Kätevältä vekottimelta tosiaan vaikuttaa=D Meillä on suvussa tuota fibromyalgiaa,aikas ikävä vaiva kuuleman mukaan,mullakin joitain oireita ollut,muttei tarpeeksi "osumia" diagnoosiin..Liian isoa palaa ei kannata haukatakaan kuin herkullisesta leivonnaisesta,hiljaa hyvä tulee;)Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!