13.10.2011

* Vauvan "kuolahuivi" / Dry Bandana

Ystäväni sai suloisen tyttären ja vauvalahjaksi hän toivoi tällaisen "kuolankuivaushuivin" -joita tein sitten 3kpl. Jossain sairaalassa oli ollut suomalaisen tekijän huiveja tarjolla, kuulemma lastenvaatekaupastakin löytyy. Kaivelin netistä ohjeita ja sellainen löytyi täältä.

Omat lapseni kun ovat jo teinejä, niin voit vain arvella kuinka monta vuotta olin kaapissa marinoinut tiikeritrikoota ja nallecollegea... Tiikerikankaasta olin tehnyt kaaaauan sitten lapsilleni tiikeripehmolelut ja collegesta oli tyttäreni saanut collegepaidan. 

Collegehuivin taustakankaana on niin ikään tyttärelle alunperin hankittua vaaleanpunaista trikoota. Olin tehnyt tytölleni siitä kypärämyssyn. Raitakangas on kulkeutunut meille lapsen hameena. Olisko voinut alunperin olla vaikkapa paita? 

Kiinnikkeenä käytin Prymin pieniä muovineppareita 2kpl/huivi. Mallinukkena kammottava tuliainen. 

Kaapissa ja pusseissa on hillottuna yhtä sun toista kangasta ja vaatetta ompeluita varten. Nyt aion luopua osasta, sillä en varmaan ikänäni saisi tehtyä kaikesta jotain :). Tilakin olisi tervetullutta. Rojunraivausoperaationi jatkuu siis.