18.10.2011

* Tilda-tirppoja / Tilda Birds

 Tämmösen tirppaketjun olen tehnyt neidin synttärikoristeeksi keittiön ikkunaan. Tilda-lintuja, tirppoja, yhtä monta kuin tuli vuosia täyteen (kuvassa vain pieni osa ja nekin verhon takaa kuvattuina). Osaan käyntin Tilda-kankaita, osaan muita tilkkuja ja osaan kangasta paitapuserosta sekä vuosikymmeniä vanhasta pehmenneestä tyynyliinasta. Kääntäessä tuli kynä nokasta läpi..
Pujotin jäykähköä rautalankaa jokaisen linnun läpi ja asetin kyljet kohti ikkunaa ja nokat vastakkain.

Ystävä ihastui noihin siivekkäisiin niin että pyysi tekemään heidän ikkunaansa samanlaisen. Minä tietysti tekemään. Musta on kaikista mukavinta ommella jotain jonka tiedän olevan mieluista ja tulevan käyttöön eikä kaapinpohjalle. Näihin lintuihin käytin Tilda-kankaita myös, mutta myös muita tilkkuja joita olin hillonnut kaapissa. Tuo lintu tummahkon sinisestä kankaasta valkoisilla kukilla on jämäpalasta, josta oli tullut ensin neidille hieno lyhythihainen paita, huivi ja sortsit senaikaisen Ottobre-lehden ohjeilla.  Tilda-kankaiden ostopaikkoina Sinopeeri ja Pikku Iidan puoti.
 


Tähän loppuun tirpantykkääjiä 2 kpl :) eli kisuneitimme (ikää nyt 4v 5kk). Ne pitää tosi paljon noist Tilda-linnuista kuin myös aidoista. Jälkimmäisiä katsellaan tosin vain lasin läpi kuola valuen.

4 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Söpöjä!!!

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Kiitän:).

Maaka kirjoitti...

Tosi kivannäköinen lintuparvi. :) Päivän ilostuttaja!

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Kiitti Maaka:)!