16.7.2012

* Kesto-kukkanen / Flower


 Ihmiselle jolla on jo kaikkea eikä oikeiden kukkasien hoito enää luonnistu. Tämä on silloin hyvä vaihtoehto. Keltainen keskusta tuo mieleen auringon. Siniset silkkiset terälehdet ovat saajan lempiväriä. Kangas on ylijäämäpalanen jostain (uutta kangasta, ehkä silkkiä?), justiinsa passeli tähän. Keltainen kangas on kirpputorilta, vihreä on kierrätettyä T-paitaa.

 Ohjeen kukkaseen löysin täältä, joka oli ottanut sen alun perin täältä. Silittämistä taittelun eri vaiheissa en voi itsekään korostaa liikaa. Se helpottaa työskentelyä ja lisäksi vaikuttaa kukan lopulliseen ulkonäköön. Ohjeista poiketen tein keskustan seuraavasti: ompelin keltaisesta kankaasta 2 ympyrää yhteen, tein viillon toiseen puoleen, käänsin oikein päin, täytin vanulla ja suljin aukon. Tämän jälkeen ompelin keltaisen osan terälehtiin käsin kiinni. 

Varsi on grillitikku, jonka päällystin T-paidasta leikkaamallani suikaleella. Kiinnitin sen kuumaliimalla. Lopuksi leikkasin ylimääräisen kankaan pois ja lopputulos on rouhea varsi. Epätasainen reuna näytti mielestäni paremmalta, joten jätin sen niin. Liimasin tikun kukan taakse keltaiseen keskustaan kiinni kuumaliimalla ja päälle liimasin terälehtikankaasta leikkaamani ympyrän.
 

 Juhlaan liittyvästi esittelen teille huikean metallikeräyspisteestä tekemäni löydön! Vanha metallinen Pauligin kahvipurkki. Joku oli käyttänyt sitä maalipurkkina, ja osa ulkopinnasta on maalin tuhrimaa. Parvekekoristeena tämä menee mainiosti. Kahvia tässä on ollut 1kg.


Näihin kuviin ja juhlatunnelmiin. Sateesta viis. 


-Anu-

1 kommentti:

Nina kirjoitti...

Tuollainen kukka onkin näppärä,ei kuihdukkaan vaan kestää ikuisuuden muistona:) Ja mitä tuohon purkkiin tulee niin wau,toisen roska,toisen aarre,itsekkin kelpuuttaisin:)