7.7.2012

* Rullakappa / Roll-up Blind

 Pallokuvioinen kappa ja salusiinut keittiöön valmistui jokin vuosi sitten. 50-lukuisen näköistä. Me like. Pidän myös vaihtelusta -vähän liikaakin. Niinpä nämä verhot eivät roikkuneet keittiössä tällä erää taas kuin pari kuukautta.


 Samanlaiset rullakapat á 5€ (tai oikeastaan alle) kuin olohuoneessa.  Hankin nämä siitä ihmealesta samaan aikaan olkkarin verhojen kanssa. 
Tästä vanhempaan postaukseen *klik*.

 Alareunaan hankin Eurokankaasta taas kangaspakan sisusputken, 1€. 1 putki riitti molempiin keittiön verhoihin.


Tiedän ettei tämä ole varpunen, mutta pieni pesästä pudonnut linnunpoikanen kuitenkin. Siksi tuo teksti on niin osuva.

Kyllä nyt helle hellii. Puristaa vähän liiankin kanssa. Onneksi viimeistään huomenna pitäisi ukostaa oikein kunnolla. Kissat ovat maanneet koko päivän tuulettimen alla! Ei paljon muuta jaksa itsekään. 

Kilpikonnamme sen sijaan höyryää kaikkien edestä. Sillä on munintatouhut menossa (ei ole koirasta, joten eihän niistä onneksi mitään synny, kunhan munii). Itsepintainen veden loiskutus alkaa joka aamu klo 06. Kävelemään ja munintapaikkaa pitäisi päästä ettimään just nyt. Ja sama kuvio toistuu monta kertaa päivässä. Haluaa veteen kun tulee jano/veskihätä (menee silloin tuijottamaan akvaariotaan tai yrittää sukeltaa kissojen vesikippoon). Pieni lepotauko ja....päästä pooooooois.... Tassuttelua ympäriinsä ja kas, löytyy se samainen paikka keskeltä lattiaa kuin edellisilläkin kerroilla. Sitä sitten raavitaan ikeniä louskutellen ja lopulta halutaan veteen....ja...Munia en ole vielä nähnyt. Ellei ole piilottanut kaapin alle. Pitäisikin tarkistaa ettei tule vahingossa imuroitua...

Että näillä mennään tänään. Huomenna uudet kuviot.

-Anu-

Ei kommentteja: